Hoelang duurt Thaise massage?

De duur van een Thaise massage kan variëren, afhankelijk van de persoonlijke voorkeuren van de klant en de beschikbare tijd. Over het algemeen duurt een Thaise massage echter tussen de 60 en 90 minuten.

Een Thaise massage is een intensieve massage die meerdere technieken omvat, zoals drukpuntmassage, rekken en acupressuur. De masseur gebruikt zijn handen, duimen, ellebogen en soms zelfs zijn voeten om de spieren te manipuleren en pijnlijke knopen en spanningen te verlichten.

De duur van de massage kan worden aangepast aan de persoonlijke voorkeur van de klant en de gebieden die moeten worden behandeld. Sommige mensen kiezen voor een kortere massage van 60 minuten om zich te concentreren op een specifiek gebied, zoals de rug, nek of schouders. Andere mensen kiezen voor een langere massage van 90 minuten om het hele lichaam te behandelen en zich dieper te ontspannen.

Het is belangrijk om te onthouden dat een Thaise massage een zeer intensieve en actieve massage is, en dat het enige tijd kan duren om volledig te ontspannen en de voordelen van de massage te voelen. Na de massage kan het ook een goed idee zijn om wat tijd te nemen om te ontspannen en te rusten om de voordelen te maximaliseren.

Al met al duurt een Thaise massage gemiddeld tussen de 60 en 90 minuten, maar de duur kan worden aangepast aan de persoonlijke voorkeur van de klant en de gebieden die moeten worden behandeld.